Notícia trista en l’edició de Trailwalker Girona | Noticia triste en la edición de Trailwalker Girona

[CAT]

Benvolguts companys i companyes del Trailwalker,

A aquestes hores del matí, quan esteu arribant la majoria dels equips a Sant Feliu de Guíxols, hem de comunicar una notícia trista.

Ahir a la tarda un company de marxa va sofrir una parada cardio-respiratòria prop d’Amer, en el quilòmetre 29,5 de la prova. Dos equips, que caminaven al seu costat en aquell moment, que disposaven de personal sanitari i amb experiència en reanimació van poder reanimar al marxador amb l’ajuda del desfibril·lador del vehicle de l’organització. i se’l derivava amb ambulància i posteriorment amb helicòpter fins a l’hospital.

Desgraciadament aquesta nit, mentre estava a l’hospital, els equips mèdics no han pogut salvar la seva vida.

Era una persona amb una il·lusió impressionant per fer el Trailwalker, muntanyenc i amb experiència en caminades.

Estem consternats i tristos per aquesta defunció durant la marxa. Hem fet arribar el condol als companys d’equip (que l’han acompanyat en tot moment) i especialment a la seva família, en nom d’Oxfam Intermón i de totes les persones que participeu d’una o una altra manera en el Trailwalker.

Sens dubte l’esforç que fa tothom per intentar completar el Trailwalker serà la millor manera de fer un homenatge al company que va sortir ahir amb tots nosaltres des d’Olot.

Moltes gràcies per aquest esforç que tant valor té.

Equip del Trailwalker

*Si teniu qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.
· Per a participants, podeu trucar a Gisela Genebat al seu mòbil 618 74 05 93
· Per mitjans, podeu posar-vos en contacte amb Claudia Lepori enviant-li un mail o trucant al 646 86 05 23

[CAST]

Queridos compañeros y compañeras del Trailwalker,

A estas horas de la mañana, cuando estáis llegando la mayoría de los equipos a Sant Feliu de Guíxols, tenemos que comunicar una noticia triste.

Ayer por la tarde un compañero de marcha sufrió una parada cardio-respiratoria cerca de Amer, en el kilómetro 29,5 de la prueba. Dos equipos, que andaban a su lado en aquel momento, disponían de personal sanitario y con experiencia en reanimación y pudieron reanimar al marchador con la ayuda del desfibrilador del coche de la organización. Al poco rato se le derivaba con ambulancia y posteriormente con helicóptero hasta el hospital.

Desgraciadamente esta noche, mientras estaba en el hospital, los equipos médicos no han podido salvar su vida.

Era una persona con una ilusión impresionante para hacer el Trailwalker, montañero y con experiencia en caminatas.

Estamos consternados y tristes por este fallecimiento durante la marcha. Hemos hecho llegar el pésame a los compañeros de equipo (que lo han acompañado en todo momento) y en especial a su familia, en nombre de Oxfam Intermón y de todas las personas que participáis de una u otra manera en el Trailwalker.

Sin duda, el esfuerzo que hacéis para intentar completar el Trailwalker será la mejor manera de hacer un homenaje al compañero que salió ayer con todos nosotros desde Olot.

Muchas gracias por ese esfuerzo que tanto valor tiene.

Equipo del Trailwalker

*Si tenéis cualquier duda, estamos a vuestra disposición.
· Para participantes, podéis llamar a Gisela Genebat a su móvil: 618 74 05 93
· Para medios, podéis poneros en contacto con Claudia Lepori enviándole un mail o llamándola al 646 860 523

Hay 3 comentaios

  • DEP mucho animo a la familia?

  • DEP

  • Doy fe q era un gran participante y muy buena persona, mi pésame a su familia, pero ante todo a su esposa, a la cual conozco y sé el gran dolor q le ha causado la pérdida de su compañero….amantes de la montaña y grandes caminatas….D E P